Een onvergetelijke dag...


Op 9 december was het dan zover... de langverwachte dag van Roy en Mariëlle brak aan! Hoewel het niet bepaald een zonnige dag was, heeft het bruidspaar daar gelukkig weinig last van gehad! En voor de foto's maakte het ook niet veel uit, want door mijn bruidsparen zoveel mogelijk 'in het licht' te zetten, ontstaan vanzelf de mooiste en meest natuurlijke trouwfoto's!

Bruidsfotograaf Zeist
Bruidsfotografie Zeist

De voorbereidingen - een intiem moment tussen moeders en dochters


Het begin van de trouwdag gaat vaak gepaard met (gezonde ;) spanning en opwinding. Dan is het heel fijn om dit moment samen met je eigen moeder en dochters door te brengen en je in alle rust voor te bereiden op de bruiloft. Als bruidsfotograaf is dit voor mij ook een mooi moment om jouw en je 'close family/friends' op een laagdrempelige manier te leren kennen en alvast mooie, natuurlijke bruidsfoto's te maken van jou!

Regen op je bruiloft


Weer of geen weer, daar hoeft jullie mooie bruiloft niet onder te lijden! Bereid je gewoon goed voor, bijvoorbeeld door paraplu's uit te delen en de verschillende elementen van jullie trouwdag zoveel mogelijk bij elkaar in de buurt te plannen.

Deze bruidegom had werkelijk aan alles gedacht, zoals paraplu's voor de gasten...

Traditioneel trouwen in de kapel van Kapel-Avezaath


Trouwen heeft voor mij iets puurs en traditioneels. Er zijn tegenwoordig zoveel denkbare trouwlocaties mogelijk, maar een trouwceremonie in een kerk of kapel geeft voor mijn gevoel een pure en klassieke beleving van jullie verbintenis. Hoewel het natuurlijke licht van buiten soms wat minder aanwezig kan zijn in de kerk, zorg ik, door met de instellingen van mijn camera te spelen, voor bijzondere en authentieke trouwfoto's. Als het echt te donker is, pak ik mijn flitser er bij, maar het mooist blijven natuurlijk de natuurgetrouwe beelden. Mochten jullie als bruidspaar nog op zoek zijn naar een een trouwlocatie, dan raad ik aan om hier rekening mee te houden!

Toasten met een glas champagne in je hand...


Als de ontlading van het officiële gedeelte voorbij is, kan er pas echt gefeest en genoten worden! Met een prachtige champagnetoren, heel veel lieve familie en vrienden om hun heen, genoot dit pasgetrouwde stel volop! Daar ontstaan natuurlijk ook de mooiste beelden van en meest waardevolle herinneringen, waar ook de kleinste gast niet mag ontbreken.