Bedrijfsfotografie en Personal Branding

Zakelijke portretfoto Geldermalsen

Zakelijke foto's voor ondernemers...


Ben je een gedreven ondernemer en wil je bijdragen aan een betere en mooiere wereld? Heb je een uniek product of dienst en wil je hiermee je ideale klanten aantrekken? Dan is een Personal Brandingshoot echt iets voor jou!


Met een Personal Brandingshoot vergroot je je zichtbaarheid en val je pas écht op tussen alle sociale en duurzame ondernemers in Nederland!

Wat is Personal Brandingfotografie?


Met personal branding laat je het gezicht zien achter je onderneming, want dát is wat jouw onderscheidend maakt en waarom klanten uiteindelijk voor jouw product of dienst kiezen!


Bij een personal branding photoshoot maak ik zowel portretfoto's, productfoto's als overzichtsfoto's, zodat jouw hele onderneming in beeld komt.


Kortom, een Personal branding shoot is de ideale manier om je klanten te laten zien wie je bent en waar jouw onderneming voor staat!

Fotoshoot zakelijk Buurmalsen

Is een zakelijke fotoshoot iets voor mij?


Een zakelijke fotoshoot of 'brandingshoot' bij Helen Clerbout Photography is perfect voor jou als je heldere, natuurlijke beelden wilt hebben van jezelf en je onderneming voor...


  • op je website
  • social media, om content mee te maken
  • marketingmateriaal (denk aan flyers, visitekaartjes, banners ed)
  • het aantrekken van je ideale klant(en)!
Bedrijfsfoto Gelderland


"Helen is een hele fijne fotografe om mee te werken, ze stelt je makkelijk op je gemak. Ze heeft mij op de foto weten te zetten, precies op die manier wat ik met JUDITH maakt wil uitstralen!"


"Helen is een hele fijne fotografe om mee te werken, ze stelt je makkelijk op je gemak. Ze heeft mij op de foto weten te zetten, precies op die manier wat ik met JUDITH maakt wil uitstralen!"

Investering

Basis

-Kennismaking (via telefoon of zoom)
-1 tot 1,5 uur fotografie op locatie
-Persoonlijke online foto-galerij
-30 digitale foto's naar keuze*


€450,- (excl. btw)

All-inclusive

-Kennismaking (via telefoon of zoom)
-1 tot 1,5 uur fotografie op locatie
-Persoonlijke online foto-galerij
-Onbeperkt aantal digitale foto's naar keuze**


€850,- (excl. btw)

*Bij het basispakket is het mogelijk om extra foto's bij te bestellen.

**Ik maak altijd veel (minimaal 100) foto's, waaruit je kunt kiezen.

Altijd inclusief...


Bij een Personal Brandingshoot vind ik het volgende vanzelfsprekend en is de fotosessie dus altijd inclusief...


  • Mijn betrokkenheid en persoonlijke benadering; van te voren stuur ik je een vragenlijst en geef ik (kleding)tips voor de mooiste foto's
  • Zorgvuldige selectie en nabewerking van de foto's
  • Reiskosten tot 50 km vanaf Geldermalsen

Over de fotograaf...


Als personal branding fotograaf uit Utrecht (nu woonachtig in Buurmalsen, gemeente WestBetuwe) met een achtergrond in de sociale wetenschappen en een passie voor mooie producten, creatieve ideeën/ projecten en duurzaamheid ben ik altijd geïnteresseerd in de ondernemer die voor mij staat... of je nu een product of dienst aanbied, ik ga op in jouw verhaal en stel je helemaal op je gemak. Zo zorg ik ervoor dat je puur, enthousiast en stralend op de foto komt!


Meer weten over mij? Lees verder.Zakelijke portretfoto vrouw

Wil je vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden voor personal brandingfotografie te bespreken? Of zoek je een zakelijke fotograaf in Geldermalsen, Culemborg of Tiel voor bedrijfsfotografie? Ik help je graag verder!