Gezin en Familie

Willen jullie mooie herinneringen maken met jullie kinderen, gezin of (groot)ouders? Ik neem jullie graag de natuur in waar we samen een wandeling maken en ik spontane en geposeerde foto's van jullie maak. Ik neem alle tijd voor de shoot en luister graag naar jullie wensen of inbreng. Samen zorgen we ervoor dat jullie (kinderen) ontspannen en natuurlijk op de foto komen. Regent het of willen jullie de fotoshoot liever op een andere (binnen)locatie doen? Geen probleem! Ik denk graag met jullie mee om er een onvergetelijke shoot van te maken!

Hoe werkt het?


Vooraf aan de fotoshoot neem ik altijd telefonisch contact met u op om jullie wensen te bespreken. Wij plannen dan ook gelijk de fotoshoot in en bepalen samen een mooie locatie. Dat kan thuis zijn, in de natuur of elders. Gebruikelijk neem ik 1 tot 1,5 uur de tijd voor een fotoshoot, maar dit is helemaal afhankelijk van jullie wensen! Na de fotoshoot ga ik een ruime selectie foto's bewerken en ontvangt u deze binnen maximaal drie weken in een afgeschermde online galerij waar jullie zelf de mooiste foto's mogen uitzoeken. Deze foto's bewerk ik vervolgens nog in detail en stuur ik tenslotte via WeTransfer naar jullie toe.

“We hebben een hele leuke fotoshoot in een boomgaard gehad met ons gezin van 5. Helen gaf goed aan hoe en waar we konden staan en heeft mooie “geposeerde” foto’s gemaakt maar ook veel spontane foto’s. De mix daartussen was leuk, we gaan een paar mooie foto’s ophangen hier thuis! Het contact was prettig en snel. Bedankt Helen!”

Investering

Gezinsshoot of Familieshoot

• Telefonisch kennismakingsgesprek
• 1 - 1,5 uur fotografie op locatie
• Persoonlijke online galerij
• Zorgvuldige nabewerking
• 30 digitale foto's in Hoge Resolutie


€450,-

De prijs van een Gezinsfotoshoot of Familiefotoshoot is inclusief reiskosten tot 40km vanaf Zeist. Daarboven reken ik €0,19 cent per kilometer.


Wilt u achteraf meer foto's bijbestellen? Dat kan! Na de fotoshoot kiest u zelf het aantal foto's uit!