Ervaringen van anderen

Reviews van anderen


Wilt u weten hoe andere mensen een fotoshoot of fotoreportage bij mij hebben ervaren?

Lees hier wat ze over mij zeggen!

Het is je alweer gelukt om mooie foto's met mijn zoon met autisme te maken. Knap hoor. Ik vind persoonlijk zo veel foto's mooi, ongelofelijk hoeveel goede foto's je in zo'n korte tijd schiet.


-Ilka

Helen is een hele vriendelijke en enthousiaste fotografe. Je voelt je snel op je gemak. De foto's zijn fris en vrolijk geworden!


-Petra

Hele mooie foto’s zijn er gemaakt door Helen van onze familie op een prachtige locatie. We geven de fotoshoot cadeau aan onze ouders die 30 jaar zijn getrouwd en zijn super blij met het resultaat!!

Dankjewel! Je bent aardig, eerlijk, creatief en een echte vakvrouw!!


-Diliana

Helen heeft een prachtige locatie uitgekozen en hele mooie foto's gemaakt. De sfeer was ontspannen, wat ten goede kwam aan de kwaliteit. Blij met het resultaat!


-Anneke

Helen was erg relaxt en de shoot voelde voor ons dan ook erg ongedwongen en natuurlijk. Ze nam alle tijd en kwam met leuke ideeën voor de foto's. We zijn dan ook erg tevreden met het resultaat en kunnen haar zeker aanraden!


-Angela

Helen heeft ons goed voorbereid op de fotoshoot. Eenmaal op de locatie (die heel mooi was) kwam ze heel rustig en vriendelijk over. Onze oudste was nogal verlegen maar Helen liet hem helemaal zijn ding doen. Ze hield zich op de achtergrond en stemde goed af. Dit was heel fijn. Ondanks dat onze oudste dus nogal verlegen was is het goed verlopen. De foto’s zijn echt heel mooi geworden. Ze zijn heel spontaan en je kan er echt goed de interactie op terug zien. Heel waardevol om te hebben. We gaan zeker nog een keer foto’s laten maken door Helen!


-Gemma

We hebben een hele leuke fotoshoot in een boomgaard gehad met ons gezin van 5. Helen gaf goed aan hoe en waar we konden staan en heeft mooie “geposeerde” foto’s gemaakt maar ook veel spontane foto’s. De mix daartussen was leuk, we gaan een paar mooie foto’s ophangen hier thuis! Het contact was prettig en snel. Bedankt Helen!


-Jorien