Trouwfotograaf Zeist

Jullie gaan trouwen!


Op de mooiste dag van jullie leven willen jullie natuurlijk dat alles zo goed mogelijk verloopt. En dat álle momenten van jullie huwelijksdag als een mooie herinnering worden vastgelegd!

Als trouwfotograaf uit Zeist heb ik een rustige en vriendelijke uitstraling en ben ik op de achtergrond aanwezig. Ik stuur alleen bij waar dat nodig is!

Waarom Helen Clerbout Photography?


Zoeken jullie een huwelijksfotograaf die jullie trouwdag precies vastlegt zoals deze is? Als lifestyle trouwfotograaf in de omgeving van Zeist creëer ik beelden van échte momenten en emoties, puur en ongedwongen. Daarnaast maak ik veel gebruik van natuurlijk licht en zorg ik voor een kleurrijke fotoreportage van jullie huwelijksdag. Met aandacht voor details, compositie en een duidelijk contrast. Jullie ontvangen een ruime selectie bewerkte foto's in een persoonlijke digitale galerij die jullie met familie en vrienden kunnen delen en waarvan jullie de foto's rechtstreeks kunnen downloaden. Tenslotte bied ik pakketten op maat aan, mét of zonder trouwalbum!

Jullie wensen...


  • Jullie willen graag een rustige, vriendelijke trouwfotograaf die op de achtergrond aanwezig is;
  • Jullie houden van licht en kleur en zien dat graag terug in de trouwfoto's;
  • Jullie willen niet de hele dag poseren, maar juist mooie herinneringen van spontane momenten en échte emoties hebben;
  • Jullie hechten veel waarde aan details en willen deze graag mooi in beeld hebben;
  • Jullie willen een pakket op maat waarbij jullie zelf het aantal uren kunnen kiezen en een Trouwalbum optioneel is
  • Jullie waarderen persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Bij Helen Clerbout Photography is jullie bruiloft altijd exclusief! Door een beperkt aantal bruiloften per jaar vast te leggen, zorg ik ervoor dat écht alle aandacht op jullie gericht is!

“Onze mooie dag brak aan. Prachtig weer, een schitterende locatie (Kasteel Duurstede) en fantastische mensen die onze dag tot geweldig maakte.

Waaronder Helen, zij was er ook bij en het klikte direct. Het was erg gezellig en relaxed waardoor heel de voorbereiding die dag ook super relaxed ging.

De foto’s die Helen heeft gemaakt zijn echt waanzinnig. Hoe vaak wij sprakeloos werden bij het zien van haar foto’s is ontelbaar geweest.”

Investering

Highlights

- 6 uur fotografie op locatie
- Min. 150 foto's in hoge resolutie
- Extra selectie foto's in zwart/wit
- Persoonlijke online foto-galerij


€1.600,-

All-inclusive

- 12 uur fotografie op locatie
- Min. 350 foto's in hoge resolutie
- Extra selectie foto's in zwart/wit
- Persoonlijke online foto-galerij
- Luxe Trouwalbum van 30 x 30 cm
(Linnen, Suède of Velours uitvoering)


€2.995,-

*Extra uur fotografie: €150,- (inclusief fotobewerking)

Altijd inclusief...


Welk pakket jullie ook kiezen, bij mij is het volgende vanzelfsprekend en dus altijd inclusief:


  • Kennismakingsgesprek via zoom (optioneel)
  • Mijn betrokkenheid en persoonlijke benadering
  • Zorgvuldige selectie en nabewerking van de foto's
  • Reiskosten door heel Nederland

Trouwalbum bijbestellen?


Jullie mooiste trouwfoto's gebundeld in een mooi, luxe Trouwalbum? Een Trouwalbum vormt een mooi naslagwerk van jullie huwelijksdag. Jullie kiezen de mooiste foto's uit, wij maken er een mooi album van!


Trouwalbum 20 x 20 cm

-Inclusief 30 spreads (60 pagina's)
-Gepersonaliseerde omslag (max. 2 regels)
-Leer, Linnen, Suède of Velours uitvoering
-Keuze uit verschillende kleuren


€450,-

Trouwalbum 30 x 30 cm

-Inclusief 30 spreads (60 pagina's)
-Gepersonaliseerde omslag (max. 2 regels)
-Leer, Linnen, Suède of Velours uitvoering
-Keuze uit verschillende kleuren


€600,-

Altijd inclusief...

Ook bij het trouwalbum geldt dat de prijs een 'all-inclusive prijs' betreft. Dat betekent, geen verrassingen achteraf met bijbetalen voor meerdere spreads, een inprent van jullie namen en datum op de voorkant, etc. Gewoon een vaste en duidelijke prijs, vanzelfsprekend toch?

Alle Trouwalbums worden van hoogwaardig en duurzaam textiel gemaakt en hebben 1 mm dik karton tussen de fotobladen, zodat het album een extra luxe uitstraling krijgt!

Hoe werkt het regelen van een trouwfotograaf?


Nadat jullie contact met mij opnemen plannen wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Dit doe ik in principe via zoom of telefonisch. Tijdens het kennismakingsgesprek luister ik naar jullie wensen en hoor ik graag wat jullie belangrijk vinden. Ook mogen jullie al jullie vragen aan mij stellen. Zijn wij vervolgens beiden enthousiast? Dan stel ik een offerte voor jullie op met de prijs en het aantal uren dat ik aanwezig zal zijn op jullie bruiloft. Om jullie trouwdatum definitief te reserveren vraag ik een aanbetaling.

Verschillende contact momenten


Twee tot vier weken voor de bruiloft hebben wij nog even contact om jullie laatste wensen door te spreken en stuur ik jullie een vragenlijst om de laatste punten door te nemen, zodat ik goed weet waar ik rekening mee moet houden op jullie huwelijksdag. Natuurlijk mogen jullie mij tussendoor ook benaderen met vragen of opmerkingen!

De Huwelijksdag

Op de dag van jullie bruiloft ben ik op de afgesproken tijd en plaats aanwezig en blijf ik net zolang tot jullie fijn vinden. Afhankelijk van het aantal uren ben ik van de make-up en het aankleden tot aan het feest aan het fotograferen. Ik zorg ervoor dat alle belangrijke momenten vastgelegd worden, zonder dat het opvalt.

Jullie hebben nergens omkijken naar en ik laat jullie lekker samen en met jullie gasten genieten!

Na de bruiloft...

Na de bruiloft zijn jullie natuurlijk heel nieuwsgierig naar de foto's! Daarom stuur ik binnen 48 uur een preview op, die jullie met familie en vrienden kunnen delen. Ook ontvangen jullie de factuur voor het restbedrag. Binnen 6-8 weken ontvangen jullie een ruime selectie bewerkte foto's (minimaal 150, maar meestal véél meer) via een online fotogalerij, die jullie met familie en vrienden kunnen delen en waar jullie de foto's in hoge resolutie rechtstreeks kunnen downloaden. Willen jullie graag een Trouwalbum bijbestellen? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.

Over de fotograaf...

Met een achtergrond in de sociale wetenschappen ben ik altijd gepassioneerd om met mensen te werken. Daarnaast ben ik graag creatief bezig. Deze twee aspecten vormen de perfecte combinatie om mensen op hun allermooist te fotograferen. Bij het vastleggen van een huwelijk komen voor mij alle fotografiestijlen samen... portretfotografie, actie foto's, maar ook styling. Met oog voor detail en door zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijk licht en pure kleuren weet ik alle onderdelen van jullie trouwdag op een klassieke en stijlvolle manier vast te leggen!

Gaan jullie binnenkort trouwen?


Wacht dan niet te lang met het zoeken naar een geschikte fotograaf. Iemand die qua stijl én persoonlijkheid bij jullie past.


Willen jullie graag weten wat ik precies voor jullie kan betekenen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Veelgestelde vragen over trouwfotografie

Hoe lang van te voren moeten wij boeken?

Het is niet vreemd om een jaar vóór jullie huwelijksdatum een trouwfotograaf te boeken. Van september tot januari is het gebruikelijk om alvast kennis te maken met een (of meerdere) bruidsfotografen voor jullie huwelijk in de lente, zomer of het daarop volgende najaar.

Krijgen wij ook een trouwalbum?

Veel trouwfotografen werken met vaste trouwpakketten inclusief een (standaard) trouwalbum. Ik heb bewust gekozen om het trouwalbum als extra optie aan te bieden, zodat ik altijd maatwerk kan leveren.

Wanneer krijgen wij de foto's?

Het selecteren en bewerken van de trouwfoto's is een proces dat niet in één dag of één week gerealiseerd wordt. Gebruikelijk duurt het 4 tot 6 weken voordat jullie alle foto's krijgen. Binnen één week na de bruiloft ontvangen jullie wel vast een mooie preview met ongeveer 30 fotos.

Hoe krijgen wij de foto's aangeleverd?

Jullie krijgen de foto's via een persoonlijke, digitale foto-galerij aangeleverd. Deze galerij kunnen jullie met vrienden en familie delen. Ook kunnen jullie hier rechtstreeks alle foto's in hoge resolutie downloaden. Daarnaast ontvangen jullie een mooie video slideshow met muziek.

Krijgen wij alle foto's van de trouwdag?

Ja! Althans, alle foto's die door mij goedgekeurd zijn (dat wil zeggen, ze zijn technisch goed en dragen bij aan het 'verhaal' van jullie trouwdag). Elk moment en elke detail is waardevol voor mij en dus zal ik jullie niets sparen!

Wat als de fotograaf ziek is?

Mocht ik écht niet aanwezig kunnen zijn op jullie huwelijksdag, door ziekte of andere omstandigheden, dan vraag ik een collega trouwfotograaf om jullie dag vast te leggen. De foto's zal ik in principe zelf nabewerken zodat jullie dezelfde fotografiestijl kunnen verwachten. Hoe dan ook zal er een trouwfotograaf aanwezig zijn op jullie huwelijksdag!

Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact op!