Trouwfotografie

Yes, jullie gaan trouwen!


Op de mooiste dag van jullie leven wil je natuurlijk dat alles zo goed mogelijk verloopt. Maar zelfs als het niet allemaal 'volgens het boekje' gaat wil je daar toch leuke herinneringen van hebben? Met mijn vriendelijke, rustige uitstraling ben ik op de achtergrond aanwezig, maar stuur ik bij waar dat nodig is.

Waarom Helen Clerbout Photography?


Zoeken jullie een journalistieke trouwfotograaf die jullie trouwdag vastlegt zoals deze is? Ik fotografeer échte momenten en emoties, puur en ongedwongen. Daarnaast maak ik veel gebruik van natuurlijk licht en zorg ik voor een kleurrijke fotoreportage van jullie huwelijksdag met aandacht voor details, compositie en een duidelijk contrast. Jullie ontvangen een ruime selectie bewerkte foto's in een persoonlijke online galerij die jullie met familie en vrienden kunnen delen en waarvan de foto's rechtstreeks downloaden te zijn. Tenslotte bied ik pakketten op maat aan, mét of zonder trouwalbum!

Jullie wensen...


  • Jullie willen graag een rustige, vriendelijke fotograaf die op de achtergrond aanwezig is en bijstuurd waar nodig;
  • Jullie houden van licht en kleur en zien dat graag terug in de trouwfoto's;
  • Jullie willen niet de hele dag poseren, maar juist mooie herinneringen van spontane momenten en emoties hebben;
  • Jullie hechten veel waarde aan details en willen deze graag mooi in beeld hebben;
  • Jullie vinden het fijn om een online fotogalerij te hebben die jullie met alle aanwezigen kunnen delen;
  • Jullie houden van maatmerk en willen zelf de regie in handen hebben met betrekking tot het aantal uren en een evt. Trouwalbum;
  • Jullie vinden persoonlijke aandacht en betrokkenheid belangrijk.

Ik fotografeer een beperkt aantal bruiloften per jaar, zodat alle aandacht op jullie gericht is!

“Onze mooie dag brak aan. Prachtig weer, een schitterende locatie (Kasteel Duurstede) en fantastische mensen die onze dag tot geweldig maakte.

Waaronder Helen, zij kwam ook mee en het klikte direct. Het was erg gezellig en relaxed waardoor heel de voorbereiding die dag ook super relaxed ging.

De foto’s die zijn gemaakt door Helen zijn echt waanzinnig. Hoe vaak wij sprakeloos werden bij het zien van haar foto’s is ontelbaar geweest.”

Hoe werkt het regelen van een trouwfotograaf?


Nadat jullie contact met mij opnemen plannen wij een vrijblijvend kennismakingsgresprek in. Dit kan via zoom of op een locatie in de buurt van Geldermalsen. Tijdens het kennismakingsgesprek luister ik naar jullie verhaal en hoor ik graag wat jullie belangrijk vinden. Ook mogen jullie al je vragen aan mij stellen. Zijn wij vervolgens beide enthousiast? Dan stel ik een offerte voor jullie op met de prijs en het aantal uren dat ik aanwezig zal zijn op jullie bruiloft. Om jullie dag te reserveren vraag ik een aanbetaling van 25% van de totaalprijs.

Verschillende contact momenten


Twee tot vier weken voor de bruiloft hebben wij nog even contact om jullie laatste wensen door te spreken en stuur ik jullie een vragenlijst om de laatste punten door te nemen, zodat ik goed weet waar ik rekening mee moet houden op jullie huwelijksdag. Natuurlijk mogen jullie mij tussendoor ook benaderen met vragen of opmerkingen!

De Huwelijksdag

Op de dag van de bruiloft ben ik op de afgesproken tijd en plaats aanwezig en blijf ik net zolang dat jullie fijn vinden. Afhankelijk van het aantal uren ben ik van de make-up en het aankleden tot aan het feest aan het fotograferen. Ik zorg ervoor dat alle belangrijke momenten op beeld komen te staan, zonder dat het opvalt. Jullie hebben nergens omkijken naar en ik laat jullie lekker samen en met jullie gasten genieten!

Na de bruiloft...

Na de bruiloft zijn jullie natuurlijk heel nieuwsgierig naar de foto's! Daarom stuur ik binnen 48 uur een preview op, die jullie met familie en vrienden kunnen delen. Ook ontvangen jullie de factuur voor het restbedrag. Binnen 5-6 weken ontvangen jullie een ruime selectie bewerkte foto's (minimaal 150, maar meestal veel meer) via een online fotogalerij, die jullie met familie en vrienden kunnen delen en waar jullie de foto's in hoge resolutie rechtstreeks kunnen downloaden. Willen jullie graag een Trouwalbum bijbestellen? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.

Gaan jullie binnenkort trouwen?


Wacht dan niet te lang met het boeken van een geschikte fotograaf. Iemand die qua stijl én persoonlijkheid bij jullie past. Wil je weten wat ik precies voor jullie kan betekenen?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Prijzen voor trouwfotografie beginnen vanaf €1600,- voor 6 uur fotografie.