Bloesem fotospecial 2022

23 en 24 april Buurmalsen

Het is bijna zover! De Bloesem Fotospecial 2022 in Buurmalsen. Het weer is prachtig en de appelbomen staan mooi in bloei, een unieke kans om nu prachtige foto’s van uw kinderen, gezin of uzelf te maken!

In het kort...

Om iedereen in de Betuwe (en daarbuiten) de gelegenheid te geven om prachtige portretfoto’s en gezinsfoto's te maken, organiseert Helen Clerbout Photography op zaterdag 23 en zondag 24 april de bloesem fotospecials bij de Fruitboertjes in Buurmalsen. Een unieke kans, want deze fruitbomen staan slechts 2 weken per jaar in bloei!

Wat kunt u verwachten?


Tijdens deze speciale fotosessie in de boomgaard maak ik zowel geposeerde als 'lifestyle foto's' (puur en ongedwongen). Ik heb alle aandacht voor jullie en stel jullie helemaal op je gemak. Zo maak ik mooie en ontspannen foto's. Bovendien maak ik altijd veel verschillende foto's, zodat jullie een verscheidenheid aan beelden krijgen! Na de fotosessie ontvangt u van mij een link naar een persoonlijke online galerij met alle foto's waar jullie zelf de mooiste mogen uitzoeken! Deze ga ik voor jullie bewerken en stuur ik digitaal en in hoge resolutie naar je op.

tAlle informatie op een rij


• Bloesem fotospecial in de (appel)boomgaard

• Zaterdag 23 april (tussen 10 en 15u)

• Zondag 24 april (tussen 13 en 18u)

• Locatie: De Fruitboertjes/Boerderijautomaat (Burensedijk 19a, 4197 RG Buurmalsen)

• Investering: €175,- per fotoshoot


Hiervoor ontvangt u:


-Een fotosessie van een half uur met uw kinderen/gezin (max. 6 personen per sessie)

-Een online galerij met veel afwisselende foto's

-10 digitale foto's naar keuze in hoge resolutie

-Zorgvuldige nabewerking van de foto's


Let op!! Voor de fotosessie moet u zich aanmelden! Er zijn slechts een aantal plekken beschikbaar!

“Helen is een hele vriendelijke en enthousiaste fotografe. Je voelt je snel op je gemak. De foto's zijn fris en vrolijk geworden!”

Heeft u vragen? Stuur mij gerust een bericht!