Bloesem fotospecial 2022

23 en 24 april Buurmalsen

Het is bijna zover! De Bloesem Fotospecial 2022 in Buurmalsen. Het weer is prachtig en de appelbomen staan mooi in bloei, een unieke kans om nu prachtige foto’s van je kinderen, je gezin of jezelf te maken!

In het kort...

Om iedereen in de Betuwe (en daarbuiten) de gelegenheid te geven om prachtige portretfoto’s en gezinsfoto's te maken, organiseert Helen Clerbout Photography op zaterdag 23 en zondag 24 april de bloesem fotospecials bij de Fruitboertjes in Buurmalsen. Een unieke kans, want deze fruitbomen staan slechts 2 weken per jaar in bloei!

Wat kun je verwachten?


Tijdens deze speciale fotosessie in de boomgaard maak ik zowel geposeerde als 'lifestyle foto's' (puur en ongedwongen). Ik heb alle aandacht voor jullie en stel je helemaal op je gemak. Zo maak ik mooie en ontspannen foto's. Bovendien maak ik altijd veel verschillende foto's, zodat jullie een verscheidenheid aan beelden krijgen! Na de fotosessie ontvang je van mij een link naar een persoonlijke online galerij met alle foto's waar jullie zelf de mooiste mogen uitzoeken! Deze ga ik voor jullie bewerken en stuur ik digitaal en in hoge resolutie naar je op.

Alle informatie op een rij


• Bloesem fotospecial in de (appel)boomgaard

• Zaterdag 23 april (tussen 10 en 15u)

• Zondag 24 april (tussen 13 en 18u)

• Locatie: De Fruitboertjes/Boerderijautomaat (Burensedijk 19a, 4197 RG Buurmalsen)

• Investering: €175,- per fotoshoot


Hiervoor ontvang je:


-Een fotosessie van een half uur met je kinderen/gezin (max. 6 personen per sessie)

-Een online galerij met veel afwisselende foto's

-10 digitale foto's naar keuze in hoge resolutie

-Zorgvuldige nabewerking van de foto's


Let op!! Voor de fotosessie moet je je aanmelden! Er zijn slechts een aantal plekken beschikbaar!

“Helen is een hele vriendelijke en enthousiaste fotografe. Je voelt je snel op je gemak. De foto's zijn fris en vrolijk geworden!”

Heb je vragen? Stuur mij gerust een bericht!