Zwangerschap en Newborn

U bent zwanger! Van harte gefeliciteerd! Het begin van een nieuw leven dat u aan het (vol)dragen bent... dat is toch het mooiste wat er is? En dan... als die kleine daar eenmaal is, dat grote geluk dat jullie samen meemaken als gezin is zó bijzonder en onbeschrijfelijk! Ik leg deze periode graag op een natuurlijke en spontane manier voor jullie vast.

Zwangerschapsshoot

Als je zwanger bent lijkt het misschien alsof je voor altijd met zo'n mooie ronde buik rondloopt en kan je je waarschijnlijk niet voorstellen hoe het straks is zonder bewegend kindje in je lichaam. Toch komt er na 9 maanden een einde aan deze bijzondere periode en is die zwangere buik ineens verdwenen. Hoe waardevol is het dan om jouw zwangerschap voor altijd vast te hebben gelegd als een herinnering voor later?

Newbornshoot

Daar is het kindje dan! Na de eerste week, als jullie een beetje aan elkaar hebben gewend, kom ik graag foto's maken van jullie kleine geluk. Een newbornshoot vind gebruikelijk tussen de 8 en 12 dagen plaats, maar mocht u het fijn vinden om er nog even mee te wachten, kunnen we ook prima rond drie maanden foto's maken van jullie baby!

“Helen was erg relaxt en de shoot voelde voor ons dan ook erg ongedwongen en natuurlijk. Ze nam alle tijd en kwam met leuke ideeën voor de foto's.”

Investering

Zwangerschaps-of Newbornshoot

• Telefonisch kennismakingsgesprek
• 1 - 1,5 uur fotografie op locatie
• Persoonlijke online galerij
• Zorgvuldige nabewerking
• 30 digitale foto's in Hoge Resolutie


€450,-

De prijs van een zwangerschapsshoot of new born fotoshoot is inclusief reiskosten tot 40km van Buurmalsen. Daarboven reken ik €0,19 cent per kilometer.


Wilt u achteraf meer foto's bijbestellen? Dat kan! Na de newbornshoot kiest u zelf het aantal foto's uit!

Wilt u meer foto's zien van Zwangerschap en Newborn? Heeft u nog vragen?

Of wilt u direct een fotoshoot boeken? Ik hoor het graag!