Fotospecials

Tijdens de verschillende seizoenen organiseer ik speciale fotodagen! De natuur heeft namelijk in elk van deze seizoenen iets moois te bieden! Heeft u een beperkt budget, maar wilt u wel graag mooie foto's van uw kinderen en/of gezin maken? Of wilt u gewoon een keer uitproberen of een fotoshoot iets voor jullie is? Dan zijn deze korte fotosessie's in Zeist en Driebergen, met de charmes van winter, lente, zomer of herfst, helemaal geschikt voor u!

Winter fotoshoot

Omdat het eigenlijk toch best een beetje speciaal is als het in Nederland (goed) sneeuwt, heb ik de Winter fotoshoots in het leven geroepen! Met een korte fotosessie in de winter hoeftt u niet bang te zijn dat uw handen of tenen bevriezen, maar heeft u wel de mooiste plaatjes!

Bloesem fotohoots

De lente is één van mijn favoriete seizoenen. Het is net alsof ik dan ontwaak uit een diepe winterslaap. En als u in de Betuwe woont kunt u in april natuurlijk niet om de prachtige fruitbloesem heen! Zowel de witte (peren/pruimen)bloesem als de roze (appel)bloesem hebben beide hun charmes. De lente-bloesemshoots bij de Fruitboertjes in Buurmalsen zijn een unieke ervaring in West Betuwe en omgeving, hier moet u echt bij zijn!

Heide fotoshoot

Als paars ook úw lievelingskleur is, dan moet u eind augustus zeker naar landgoed Bornia en Heidestein in Zeist komen voor een gezinsshoot tussen de heide! Deze bloeit van half augustus tot half september en brengt aan het einde van de zomer nog een mooi hoogtepunt!

Herfst fotoshoot

In de herfst is het altijd weer een feest om in het bos te lopen. Het voelt bijna magisch als je door de 'regen' van geel-en oranje gekleurde bladeren wandelt. U raad het al... de herfst is nóg zo'n seizoen waar ik gek op ben! Vooral als de dagen weer langzaam korter en donkerder worden...

“Helen is een hele vriendelijke en enthousiaste fotografe. Je voelt je snel op je gemak. De foto's zijn fris en vrolijk geworden!”

Wilt u als eerst op de hoogte gehouden worden van deze speciale fotodagen? Meld u aan voor de nieuwsbrief!