Mini-shoots

Een paar keer per jaar organiseer ik mini-fotoshoots! Heb je een beperkt budget, maar wil je wel graag mooie foto's van je kinderen en/of gezin maken? Of wil je gewoon een keer uitproberen of een fotoshoot iets voor je is? Dan zijn deze korte fotosessie's helemaal geschikt voor jou! Voor de mini-shoots houd ik de vier seizoenen winter, lente, zomer en herfst aan, omdat de natuur in elk van deze seizoenen iets moois te bieden heeft!

Winter-minishoot

Omdat het eigenlijk toch best een beetje speciaal is als het in Nederland (goed) sneeuwt, heb ik de Winter mini-shoots in het leven geroepen! Met een korte fotosessie in de winter hoef je niet bang te zijn dat je handen of tenen bevriezen, maar heb je wel de mooiste plaatjes!

Lente-minishoots

De lente is één van mijn favoriete seizoenen. Het is net alsof ik dan ontwaak uit een diepe winterslaap. En als je in de Betuwe woont kun je in april natuurlijk niet om de prachtige fruitbloesem heen! Zowel de witte (peren/pruimen)bloesem als de roze (appel)bloesem hebben beide hun charmes. De lente-bloesemshoots bij de Fruitboertjes in Buurmalsen zijn een unieke ervaring in West Betuwe, hier moet je echt bij zijn!

Zomer-minishoot

Als paars net als ik jouw lievelingskleur is, dan moet je eind augustus zeker naar Soestduinen komen voor een minishoot tussen de heide! Deze bloeit van half augustus tot half september en brengt het einde van de zomer nog een mooie highlight.

Herfst-minishoot

In de herfst is het altijd weer een feest om in het bos te lopen. Het voelt bijna magisch als je door de 'regen' van geel-en oranje gekleurde bomen wandelt. Je raad het al... de herfst is nóg zo'n seizoen waar ik altijd naar uitkijk als de dagen korter worden...

“Helen is een hele vriendelijke en enthousiaste fotografe. Je voelt je snel op je gemak. De foto's zijn fris en vrolijk geworden!”

Wil je als eerst op de hoogte gehouden worden van de mini-shoots? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!